Cuvântul lui Dumnezeu

... Vai de tine, creştine, dacă se va zămisli din tine un tâlhar sau un criminal sau un beţiv! Vai de tine, creştine, dacă se va zămisli din tine un curvar, că adevărat îţi grăiesc că nu vei avea parte de lumina Mea.

... E scris în carte că vine pentru creştini bucuria, şi pentru păgâni, jalea. Mai e un pic, tată, şi vei vedea ce n-ai văzut de când eşti născut pe pământ. Ce vei zice când vei vedea şapte femei păgâne ca să le treci pe numele tău? Dacă nu vei avea credinţă, te vei uni cu ele şi te vei duce în iad cu ele. Ce te vei face, parte bărbătească? Te vei supune, sau nu te vei supune? Vai de tine, care nu vrei să cunoşti legea!

... Ţine minte, că vine cineva. Acum îşi ascute sabia şi o poartă la brâu pentru vremea de atunci. Vai de tine dacă va fi să treci prin ascuţişul sabiei! E mai bine de surd, e mai bine de mut, e mai bine de orb în zilele de astăzi. Dar mai bine de tine, întreg fiind, şi creştin pe temelie.

... Vine vremea să te foloseşti de credinţă şi de fapte cum s-a folosit Ilie în pustie, să-L arăţi la lume pe Dumnezeul Cel adevărat. Fiilor, veţi avea nevoie de voi înşivă şi de faptele bune pe care astăzi le faceţi. Nu eşti legat cu mâinile la spate ca să nu mai poţi a te închina, dar vei fi legat. Dar la vremea de judecată, postul şi rugăciunea te va scăpa.

... Fiţi model, că aveţi pe Domnul. Vine din cer, vine din Egipt, vine din Israel, vine pe nori la tine, poporul Meu. Vine, şi tu nu te temi că te găseşte cine ştie cum. Zici că te găseşte bine, dar nu ştii dacă Mie Îmi plac lucrurile tale din casă. Vor veni soli din cer şi mulţi eroi care s-au jupuit pe roţi, şi vor veni în vizită la voi şi îi veţi vedea, tată, şi îi veţi cunoaşte şi veţi da mâna cu ei dacă veţi avea credinţă. Dar vouă nu vă pasă că aşteaptă mii şi mii de milioane care să-şi primească plata.

... Nu vă purtaţi cu capul descoperit! Încă o dată repet. Scrie, Mihaile, pe cel ce împlineşte. Scrie şi pe cel ce nu împlineşte.

... Am deschis porţile cerului şi am numărat până la un număr mare, mare. Ce de bărboşi şi de pletoşi sunt pe pământ, dar după modă, nu după lege.

11-06-1975