Cuvântul lui Dumnezeu

... Vine o vreme de credinţă, e scris în carte, că va fi căutată şi plătită cu plată sfântă. Fericit cine va avea credinţă, că astăzi credinţa e fără valoare, e călcată în picioare şi batjocorită. Dacă nu te iubea Dumnezeu, nu-L mai trimitea pe Fiul Său ca să te salveze.

... Preasfânta Născătoare de Dumnezeu se roagă întotdeauna pentru poporul rău, dar acum şi ea s-a oprit din ruga sa, că nu are pentru cine se mai ruga, că această lume nebună e născută din sodomie multă, cum nu s-a născut niciodată omul pe pământ.

... O, iubitul Meu popor, roagă-te mereu lui Dumnezeu să-l întoarcă de la tine pe duhul rău, să-l bage unde e ursita şi pedeapsa lui, că a făcut ruşine mare pe pământul tău.

... Învăţaţi copiii să se închine, căci copilul tău va săpa pe mama sa şi pe tatăl său, ca să spună la lume tot secretul. O, tată, vei avea vrăjmaşi cu tine la masă şi se va împlini ce este scris în carte şi nu-l vei putea da afară din casă, căci legea te va condamna.

... Fiţi desăvârşiţi, că Domnul Iisus nu vă căsătoreşte pământeşte, că avem de luptat luptă crâncenă, că a înşelat milioane de femei care să poarte rochiţă de mireasă. Multe din ele au lăsat bărbaţii şi s-au unit cu alţii. Vai lor! că pentru unele ca acestea suferă tot poporul, suferă tot cerul, şi trâmbiţa Mea cu tot ce se petrece în ea.

... Treziţi-vă la oră de miez de noapte. Are să vină Domnul Iisus Hristos şi nu are să găsească pe nimeni la rugăciune. La ora douăsprezece de noapte, să te găsească în genunchi, plângând şi rugându-te. Puneţi străjeri să vă trezească dacă voi nu puteţi să vă treziţi. Dacă ai pierdut ora de rugăciune, ai pierdut scump lucru, tată.

... Tată, credinţa să vă fie averea. Cu credinţa ai întemeiat casă pe piatră. Nu vă ruşinaţi cu credinţa că azi nu are valoare, căci cine aruncă credinţa ca să aibă valoare, acela va pieri. Cine a pierdut credinţa, după aceasta se va cere să piară şi el.

... Până acum aţi scris ce aţi voit, aţi umblat în lărgime, dar acum vă spun: puneţi toate bine, că afară e vreme rea pentru voi.

... Mai avem un pic şi vom ieşi şi vom controla pământul în lung şi în lat şi veţi vedea ce nu au văzut ochii voştri. Oiţele Mele, va veni vremea ca dintr-o sută de preoţi să rămână unul, şi dintr-o mie să rămână zece. De ce? Pentru că fiecare s-a lăcomit, a pus preţ. O, tată, dacă auzi cum se ceartă pe bani, cum se ceartă pe prosoape, cum se ceartă pe batiste! Păcat. Iată, şi cei ce slujesc slujbele, zic: „Slugărimea mea să fie plătită tot de preot, că pe el îl slujesc“.

Dar să fiţi cuminţi, că va veni cezarul să vă ia şi vaca, şi porcul, şi oaia, şi capra, şi pasărea, şi tot, şi vă va lăsa curtea goală şi nu va zice: „Ce va mânca omul acesta?“. Dar Eu zic: dă-i cezarului ce vrea să-ţi ia, şi inima ta să fie a Mea.

... Ţineţi minte, că suntem în drum spre jale şi spre întristare şi ne vom îmbrăca în negru, şi nu mai e veselia de altădată, că veselia ne-o iau străinii care voiesc să cucerească credinţa.

02-06-1976