Cuvântul lui Dumnezeu

... Ce înseamnă: „În numele Tatălui“? Adică: Unul singur este Dumnezeu. Al doilea e Fiul, pe Care L-a trimis pentru tine ca să fii fericit. Şi al treilea ce vine? E Duhul Sfânt, adică acoperământul cu care se acoperă pământul, dar nu tot, nu şi cel păcătos. Al patrulea ce vine? „Amin.“ Ce înseamnă? Aşa să fie.

... Un vânt de la apus şi din miazănoapte a adus cu avioanele, a adus cu camioanele, a adus cu trenurile, a adus cu toate sculele de transporturi duhuri necurate, ca să vă nimicească în ţara voastră, în casa voastră. Vezi ce a făcut cel ce a voit să fie stăpân pe România şi prieten cu mulţi? Iată, o să intre şi în casele voastre dacă nu sunteţi credincioşi. Crucea ta le va aduce moartea şi nu se vor lipi de casa ta, iar pe cei răi îi va mânca această cruce. Sunteţi rugaţi: goniţi din ţara voastră, goniţi din casa voastră tot ce se aduce spre nimicirea voastră, că toate vor fi nimicite. Aţi auzit? Ţineţi minte aceste cuvinte. Nu mai pierdeţi vremea cu sapa, nu mai pierdeţi vremea cu lopata, nu mai pierdeţi vremea pentru lucruri pământeşti, şi ocupaţi-vă de hrana duhovnicească.

Uite, pământul e plin de preoţime care s-a înşelat amar şi nu le mai face slujba un ban, nu e primită slujba. Adevăr adevărat îţi grăiesc, că nu are putere. Scrie undeva pe hârtie că sfinţii apostoli nu au putut să vindece un bolnav. De ce? Nu aveau postul şi nu aveau credinţa toată, că era legănată, că ar fi sau nu ar fi Domnul cu ei, aşa cum ziceţi şi voi astăzi.

Oiţele Mele, plin e pământul de oi, dar nu sunt de valoare ca voi, nu sunt scumpe ca voi. Vei vedea cum se va vinde oiţa pe nimica toată, dar pe tine nu are cu ce să te plătească cine vrea să te cumpere astăzi. Nu te da pe o sticlă de băutură. Nu te da pe o friptură sau pe o mâncare bună. Nu te da nebun pe o femeie. Nu-ţi pierde preţul pe care ţi l-a dat Dumnezeu.

... Copilaşii voştri sunt rău învăţaţi de profesorii şcolii de azi. Sunt învăţaţi să-L urască pe Dumnezeu. S-a auzit din cer cum un profesor a spus că omul e un simplu animal. Nu este adevărat. Omul este chipul pe care l-a făcut Domnul. Aşa să povestiţi copiilor voştri. Copilaşii voştri sunt amăgiţi că nu voi sunteţi părinţi, ci ei le sunt părinţi, că ei îi hrănesc şi îi nutresc. Voi să nu-i lăsaţi aşa, şi spuneţi-le că mint profesorii. O, tată şi mamă din vremea de astăzi, luptă-te cu familia ta, ca să n-o ia altul. Bagă-le în inimă crucea pe care a purtat-o Domnul. Nu lăsaţi copiii voştri să se amestece cu copiii din lume.

... Aveţi grijă de trâmbiţa Mea, că nu-i mai dă nimeni nici o ascultare, nu-i mai dă nimeni nici o atenţie, şi îi dă numai durere de moarte şi îi înfige numai cuţite de moarte, din tălpi şi până în creştet.

01-11-1978