Cuvântul lui Dumnezeu

... O, poporul Meu, plânge poporul sfânt de vremea ce vine. Nu se vor mai afla fii şi fiice ca să nu se strice. Se va strica portul şi postul din casa ta. Se va strica crucea. Chiar şi duminica se va strica. Aceştia din casa ta au un semn, şi acesta e semnul lui antichrist.

... Israele tată, acum e acum. A spus Dumnezeu că suntem în margine de Dunăre. Vei fi silit să intri în apă. Fericit vei fi dacă ştii să înoţi.

... Copilaşii Mei, acum e acum. Dumnezeu este prietenul tău. Îţi va da liniştii suferinţa, dar numai să fii credincios, să nu fii fricos, să nu fugi la munte, că vin zvonuri din această lume că vei fi nimicit, dar aceasta e minciună. Cei păcătoşi vor pieri.

... Am venit la tine, nu cu trupul, ci cu Duhul. Dacă eram cu trupul, cel mai credincios al Meu M-ar fi răstignit. Spun de Ioan şi de Veronica de la Vladimireşti, care o urăsc pe Verginica. Averea lor e în mâna lui Dumnezeu. Aceasta este pentru încăpăţânarea poporului de la Vladimireşti. Li s-a luat acest dar pentru că nu au fost vrednici.

E un duşman care a făcut de a închis această mănăstire, şi în timpul acesta, Veronica a frânt poşta. Vai de acela care i-a adus poşta! că a mai fost aşa şi în timpul lui Arie, când se ducea Arie şi tulbura şi strica sfinţenia. Veronica singură se osândeşte, fiindcă urăşte. În loc să se bucure că Dumnezeu hrăneşte poporul, ea urăşte. Dacă s-ar duce vasul Meu (Verginica, n.r.) în căminul său, n-ar dura cinci minute şi vasul Meu ar fi sfâşiat. Veronica, dacă schimba haina nu în luxul care este acum, ci în haină de cerşetoare, ar fi fost ferice de ea, dar nu a făcut aşa, ci a făcut altceva.

... Creştinilor, supravegheaţi-vă copiii, că Dumnezeu S-a hotărât ca nici un copil să nu se mai zămislească. Veniţi-vă în fire, că diavolul se luptă ca şi în casa ta să fie un trădător. Se luptă diavolul să distrugă credinţa sfântă. Nu vă bucuraţi, copii, de cravate şi de insigne, că acestea sunt semne ale lui antichrist. Nu vă bucuraţi de îmbrăcămintea acestei lumi. Fiţi desăvârşiţi. Rugaţi-vă lui Dumnezeu să schimbe conducerea.

... Toată suferinţa vasului Meu e din greşeala poporului, şi mai e şi din farmece. Vrăjitoarea care s-a alăturat lângă templu, e plătită să distrugă trâmbiţa Mea, şi prin farmecele ei s-o nimicească pe Verginica.

... Opresc căsătoria! După anul nou, trimit un număr de fecioare la mănăstire. Nu voiesc să mai căsătoresc. Din toate familiile creştine să fie o fiică la mănăstire, şi să fie şi feciori.

04-12-1975