Cuvântul sfintei Virginia

... Slăvit să fie Domnul în cer şi pe pământ,

De îngeri şi de oameni, căci El e Domnul sfânt.

Slăvit să fie Domnul, acum şi pân’ la moarte,

Aceasta e cântarea, nu vorbele deşarte.

Lelica mea, trezeşte-te şi mă vezi, că am venit şi vin mereu, dar nu mai am mult de venit. Mai am un pic, mai am un pas. Serveşte-mă, lelica mea, că mă serveşti în binele tău şi al poporului şi al tuturor celor care mă ascultă şi mă primesc. Cel care m-a primit, să mă primească mai departe, că nu se va înşela, şi mult va folosi. Tot poporul care are urechi de auzit, să audă, că nu mai e timp să stai la îndoială. Cine alege fericirea, pentru vecii vecilor o alege. Cine alege neascultarea, iar, pe vecii vecilor o alege, că se va închide uşa şi va rămâne pe afară.

O, poporule al Domnului, tinerii mei din turma mea! Vă roagă Domnul să nu vă supăraţi pe El că v-a oprit căsătoria, că v-a oprit acum, când e gata să vă dea răsplata ca să fiţi ai Lui, ai cerului şi nu ai iadului. Răspândiţi această hrană la toate oile care sunt câştigate prin trâmbiţa Domnului, că mai sunt oi care nici nu ştiu că S-a întors Domnul înapoi la ei ca să-i pregătească pentru fericire.

... O, poporul meu scump, oile mele scumpe! Pentru voi mă lupt şi pentru voi am pus trâmbiţa în lucrare. Fiţi ai mei, fiţi gata pregătiţi, că vine Domnul în curând. Răspândiţi această hrană la toate oile care sunt câştigate prin trâmbiţa Domnului, căci mai sunt oi care nu ştiu că S-a întors Domnul înapoi ca să le pregătească pentru fericire.

25-06-1982