Cuvântul sfintei Virginia

... O, lelica mea, fii bine atentă la ce spun eu, la ce te rog eu. Avem mult de lucru. Când mai terminăm? Cine să mă ajute pe mine să îndeplinesc ceea ce mi-a dat Domnul? Lasă la o parte toate şi ajută-mă. Uite ce zice Domnul: „Unde ţi-e poporul, Verginica? Aveai o turmă mai mare de oi. De ce le-ai lăsat să se răspândească? Sună din trâmbiţă mai tare, să audă toate oile, tot poporul să audă, să se trezească din somn, din nepăsare. Sună goarnă de pregătire. Trezeşte-te, poporule, din amorţire! Dezbrăcaţi-vă de omul cel vechi şi îmbrăcaţi hăinuţa omului nou. Nu mai staţi pe gânduri. Nu mai staţi la îndoială“.

Scumpul meu popor, pregăteşte-te iute, nu mai sta. Te cheamă Domnul să-ţi dea ceva ce n-ai avut în viaţa ta. Poporul meu, fericirea cea veşnică pe care o dă Domnul poporului iubit este scumpă, dar nu se cumpără cu bani; se cumpără cu ascultarea învăţăturilor sfinte. Nu râvniţi la lumea care trăieşte în marele desfrâu, cu toate poftele ei şi ale satanei. O, vai şi amar, că nu ştie această lume ce o aşteaptă şi cum va plăti acest desfrâu pe care-l trăieşte! Nu mai are cine să vină lumii în ajutor, căci cine este astăzi la putere, îi spune că nu este Dumnezeu.

... Poporul meu iubit, oile mele din toate colţurile care aţi avut parte de lucrarea Domnului de altădată! Vă strigă Domnul şi vă cheamă să vă treziţi, să vă adunaţi şi să vă îndemnaţi, că uite, Domnul v-a luat trupul cu lucrarea de altădată, că era plin de dureri şi suferinţe, dar v-a trimis duhul cu lucrarea înapoi.

10-07-1982